Geld verdienen met je eigen website

Geld verdienen met eigen website
Geld verdienen met je website. Dat wilt iedereen zoveel mogelijk lijkt me. Wij leggen jou uit hoe jij hiermee geld kunt verdienen.

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander circa 9 uur per dag op het internet zit. Dit betekend dus dat een goede website waarschijnlijk veel bezocht wordt. Zorg er daarom voor dat jij een goede website hebt.

Met een eigen website kun je veel geld verdienen. Dit kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s per maand. Maar hoe? dat gaan wij jou vandaag uitleggen. Als eerst zullen wij een aantal verschillende methodes op een rijtje zetten.

Methodes:

 • Google Adsense.
 • Affiliate marketing.
 • Drop shipping.
 • Eigen webshop.
 • Eigen blog.
 • E-books.
 • Advertentie ruimte verhuren.

Begin met een domeinnaam.

Voordat je kunt beginnen met je website heb je eerst een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is de titel boven in je webbrowser. Bijvoorbeeld: https://google.nl dat is de domeinnaam. Er zijn verschillende extensies als .nl /.com of .info en nog veel meer. Voor jou is het belangrijk om de juiste extensie te kiezen. Wil jij een website voor in Nederland dan raden wij jou aan om een (.nl) extensie te kopen.Welke naam gebruik je?

Wij raden het aan om een goede domeinnaam te registreren. Het liefst een die iets te maken heeft met jou dienst, bedrijf of service. Denk bijvoorbeeld aan https://vakantieveilingen.nl. Deze domeinnaam geeft al genoeg informatie zodat jij meteen weet waar deze over gaat.

Wij raden het aan om bekende woorden te gebruiken. Op deze manier is het domeinnaam makkelijk te onthouden.
Het is ook belangrijk om de domeinnaam kort te houden. Dit voor je bezoekers maar ook voor de Google ranking. Ga dus niet een extra lange domeinnaam vastleggen.
Ook raden wij het af om streepjes tussen je domeinnamen te gebruiken. Koop deze wel maar gebruik deze niet als hoofddomein.

Waarom wel kopen?

Waarschijnlijk wordt je domeinnaam zonder streepje (-) een succesvolle website. Natuurlijk zijn er mensen die mee willen liften met jouw succes. Er zijn mensen die jouw klanten en bezoekers af willen pakken.

Het komt regelmatig voor dat een concurrent een soortgelijke domeinnaam koopt. Dit brengt natuurlijk verwarring bij jou klanten. Dit allemaal om jou dwars te liggen en om je klanten af te pakken. Het wordt ook regelmatig gedaan dat ze een domeinnaam kopen die op jouw naam lijkt. Deze zetten ze op als website en laten ze zichtbaar worden in de zoekresultaten. Natuurlijk wil jij daardoor geen klanten verliezen. Waarschijnlijk heb je er dus ook wel een bedrag voor over om geen klanten te verliezen. Vaak wordt er dus zo’n website opgezet en daarna verkocht aan jou. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Domeinnaam kopen.

Een domeinnaam kopen kan al vanaf €3,00 per jaar bekijk hier waar je voordelig een domeinnaam kunt kopen.
Domeinnaam kopen bij Hostnet


 

Google Adsense.

Iedereen heeft er wel ooit mee te maken gehad. Je ziet het zelfs nog dagelijks voorbij komen. Hierbij gaat het om advertenties van Google. Als jij een beetje door internet aan het scrollen bent zie jij regelmatig reclame. Dit zijn vaak advertenties van Google Adsense.

Met deze methode verdienen website houders veel geld. Elke keer als jij op een van die advertenties klikt dan verdienen ze circa €0,30 tot €2,00 per klik (ook al klik je per ongelijk).
Voor jou is het ook mogelijk om op deze manier geld te gaan verdienen!
Als je de gemiddelde CTR (click through ratio) bekijkt dan zie je dat dit ongeveer 10{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} is. Heb jij een veel bezochte website met circa 3000 volgers per maand? Dat betekend dat er gemiddeld 300 mensen op de Google advertenties klikken.  Jij verdient dan geld met elke klik. In dit geval gemiddeld €345,00 extra per maand!

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is een goed bezochte artikel te schrijven. Deze website meld je vervolgens aan bij Google Adsense.

Je hebt keuze uit heel veel verschillende soorten websites. Wij raden het aan om Google Adsense alleen te gebruiken op een informatieve webpagina of blogpagina.

Heb je bijvoorbeeld een webshop en wil jij graag dingen verkopen maar heb jij ook Google Adsense? Dan heb jij een grote kans dat bezoekers afgeleid worden door de reclame. Als je bezoekers afgeleid zijn terwijl ze een aankoop wilde doen dan kost het je dus geld in plaats van dat het oplevert.
Hierdoor ben je dus een klant misgelopen die op het punt stond om iets van jou webshop te kopen. Daarom raden wij het aan om dit alleen op informatieve pagina’s te gebruiken waar je dus geen klanten kunt verliezen!

Hoe verdien je geld?

Als je inmiddels een interessante website hebt opgezet dan komen de bezoekers nog niet vanzelf. Je website heeft veel bezoekers nodig want veel bezoekers is veel geld.
Aller eerst moet je hoog in de Google zoekmachine komen. Dit werkt alleen als je op je website goed gebruikte keywords hebt gezet en je website gebruiksvriendelijk is.
Het is ook mogelijk om een SEO specialist naar jou website te laten kijken. Deze mensen zijn gespecialiseerd om websites hoog in Google te krijgen maar hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.
Als tweede is het verstandig om zelf reclame te maken voor je eigen website. Denk aan: Facebook, Instagram, Twitter en mond tot mond reclame.
Als je dit een tijdje vol houdt dan zul je zien dat jou aantal bezoeker gaan stijgen. Daardoor zullen dus ook jou inkomsten gaan stijgen.SEO op je website

WAARSCHUWING! Ga niet zelf op de advertenties klikken, dit gaat tegen het beleid van Google in en je account wordt per direct geblokkeerd.

Ook belangrijk.

Het is belangrijk om een originele website op te zetten met weinig concurrentie. Zorg ervoor dat jij mensen informatie te bieden hebt waar ze iets van kunnen leren. Geduldig moet je zijn want het duurt sowieso een aantal maanden tot jij helemaal goed in Google geïndexeerd bent.


 

Affiliate Marketing

Bij Affiliate marketing word jij eigenlijk een tussenpersoon tussen een bedrijf en de klant. Er zijn verschillende bedrijven waarbij je op Affiliate basis samen kunt werken. Hiermee valt veel geld te verdienen. Je kunt tot wel 50{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} commissie krijgen dit is verschillend per categorie en of product. Dit betekend dat als jij bijvoorbeeld een product verkoopt van €150,00 en jij krijgt een commissie van 30{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} dan heb jij dus met een verkoop al €45,00 verdient!

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: Als eerst moet je je aanmelden bij de voor jou geschikte bedrijf. Vervolgens krijg jij een (persoonlijke) link. Deze links zet jij op jouw website of je promoot ze op social-media. Vanaf nu is het wachten tot iemand iets koopt via deze link. Op het moment dat jij iets verkocht hebt via de persoonlijke link dan wordt je commissie automatisch bijgeschreven.  Als jij een SEO gespecialiseerde website hebt dan hoef jij letterlijk niets meer te doen. De klanten zullen vanzelf komen en de verkopen dus ook.

Goed betaalde affiliate websites

Hieronder een aantal betrouwbare affiliate netwerken, wij hebben hieronder de beste voor jou uitgezocht.

Meld je gratis aan bij een of meerdere websites voor veel commissie, snelle uitbetaling en kwalitatief goede producten. <LINK>


 

Dropshipping

Een website runnen op basis van drop shipping is een hele slimme zet. Het kost je bijna niets en je kunt er flink mee verdienen. Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven die werken op basis van dropshipping. Niet alleen winkels die dit doen maar zelfs echte groothandels. Wij gaan je uitleggen hoe het precies werkt en hoe jij je eigen dropshipping website kunt opzetten.

Hoe werkt het?

Drop shipping werkt als volgt: Je verkoopt producten van de leverancier aan jouw klant. Dat zonder de producten zelf in te kopen (je werkt op bestellingen). Jij bepaalt je eigen prijs dus ook je eigen winst!

Voorbeeld: Jij zit in de kleding branche en verkoopt bijvoorbeeld winterjassen. De leverancier biedt de mogelijkheid om samen te werken op basis van drop-shipping.
De leverancier verkoopt de winterjassen voor €20.00,- per stuk.  Jij zet dezelfde winterjassen op jouw website maar verkoopt ze voor €65,00 per stuk. Dit betekend dus €45,00 winst (zonder afgedragen btw) per verkochte jas!

De bestellingen laat je natuurlijk via je eigen website vooruit betalen met bijvoorbeeld Ideal of PayPal. Vervolgens bestel jij de jas (die jouw klant vooruit heeft betaald op jouw webshop) bij de leverancier en laat je de jas afleveren bij de klant.
Op deze manier kun je een bestelling gemakkelijk binnen 1 of 2 dagen bij de klant krijgen. De klant weet natuurlijk niet dat jij de jassen niet op voorraad hebt en gewoon bij de leverancier op bestelling koopt.

De voordelen van werken op basis van dropshipping zijn:

  • Je hebt bijna geen kapitaal nodig hebt om ermee te beginnen. Het enige wat je hoeft te betalen is je domeinnaam en webhosting.
  • Je kunt er snel veel geld mee verdienen.
  • Je hebt geen eigen voorraad (dus ook geen hoge kosten voor een opslagruimte).
  • Je loopt weinig risico om iets te verliezen.

De nadelen van dropshipping zijn:

 • Je moet een goede leverancier hebben ( je bent afhankelijk van de leverancier).
 • Als er iets fout gaat met de bestelling dan moet jij dit oplossen.

TIP: Als jij zaken gaat doen met een leverancier die dropshipping accepteert dan is het belangrijk om te checken of hij de bestellingen wel ‘’white label’’ verzend. Je wilt natuurlijk niet dat jou klanten weten waar de spullen vandaan komen.

Betrouwbare dropshipping leverancier.

Wij hebben hieronder een aantal betrouwbare dropshipping adressen op een rijtje gezet. Meld je aan bij een van deze bedrijven en begin met jouw eigen website! <LINK LINK>

Eigen webshop beginnen.

 

Als je dit leest dan ben je al erg goed op weg. Je bent ondernemend en wilt informatie op doen. Ze zeggen altijd: Een goed begin is het halve werk! En dat vinden wij ook.

Om een eigen webshop te beginnen is een goede stap in deze tijd. Er worden steed meer online aankopen gedaan.
Als je kijkt in jouw omgeving dan zie je dat veel fysieke bedrijven failliet gaan door de concurrentie op het internet. Als webshop-eigenaar kun jij meestal gemakkelijk concurreren met fysieke winkels. Dit omdat jij lager in de kosten zit en dus ook lagere prijzen kunt vragen. Als jij de scherpste prijzen aanbied dan kiezen veel mensen eerder voor jou.

Tijd is geldOm een webshop te beginnen moet je eerst goede producten zien te vinden. Wij raden producten aan waar jij verstand van hebt en waar ook vraag naar is.
Momenteel zitten we in 2018 en is de Iphone X erg populair. Als jij een van de eerste was met deze telefoon en ook nog goedkoop aanbood dan was jij daarmee hoogst waarschijnlijk succesvol geworden.

Om met een succesvolle website te beginnen moet jij op tijd beginnen. heb je een goed idee waar nog niet heel veel (online) concurrentie in is leg dan als eerste je domeinnaam vast. Deze domeinnaam is dan van jou en kan niemand anders gebruiken.

Bekijk de online concurrentie en zorg ervoor dat jij onderscheid maakt. Bied de klant wat extra iets wat ze niet verwachten zoals: super service, kortingscode, cadeautjes ect. Hiermee word er weer automatisch goede mond tot mond reclame voor jou gemaakt. Dit levert dan waarschijnlijk een betere naam op dan de concurrent.


 

Eigen blog

Geld verdienen met een eigen blog is eigenlijk een combinatie tussen verschillende methoden. Je bent natuurlijk geheel vrij in de keus met welke methode je kiest. Een eigen blog wat houdt dat precies in?

Zorg dat je schrijft over een onderwerp dat je zelf boeiend vindt. Op deze manier weet je dat je nooit uit onderwerpen zal gaan raken. Dit omdat je altijd iets interessants hebt om over te schrijven. Schrijf bijvoorbeeld over je hobby of over persoonlijke interesses.  Natuurlijk dien je er ook voor te zorgen dat je teksten uniek zijn. Dit is niet alleen belangrijk om de lezer zijn interesse te houden maar ook zeer belangrijk voor je Google ranking.

Hoe verdien ik geld met mijn blog?

Zoals hierboven al staat beschreven is het verdienen met een blog vaak een combinatie tussen verschillende methoden. Ik zal hieronder enkele voorbeelden geven van veelgebruikte combinaties.

Bekijk ook: Geld verdienen met Vloggen

Combinatie Advertorials en banners

Zo verdient de blog “The Huffington Post “ gemiddeld 2.3 miljoen euro per maand aan PPC (pay per click) commissies. Deze commissies zijn afkomstig van advertenties die bedrijven op de blog van The Huffington Post kopen. Deze advertenties kunnen geschreven advertenties zijn in de vorm van een “normale blog post” (advertorial) of visuele advertenties zoals banners of plaatjes.

Combinatie affiliate & advertenties

Dit is een van de meest gebruikte combinaties die je vaak tegen komt bij review websites zoals hardware.info of tweakers.net. Er wordt een review geschreven over een bepaald product waarbij er een affiliate link naar dat bepaalde product in de blog post zit.

Als een lezer dat bepaalde product koopt via de affiliate link. Kkrijgt de website die deze link heeft geplaatst natuurlijk een bepaald bedrag aan commissies.
De commissie ligt gemiddeld op 6 procent. Buiten deze commissies zijn er ook vaak bedrijven die hun haar producten beschikbaar stellen om te reviewen. Deze bedrijven betalen meestal een klein vergoeding in euro’s. Ook bieden ze vaak in ruil gratis producten voor jezelf. Ook is Google Adsense een goede combinatie om bij te voegen op je website voor toch nog wat extra inkomen.


 

Advertentie ruimte verhuren.

Om advertentieruimte te verhuren op jou webpagina is heel eenvoudig. Dit staat helemaal los van Google Adsense (Google Advertenties). Voordat je een advertentie ruimte te koop aan gaat bieden moet je natuurlijk wel een goed bezochte website hebben.
Het aller belangrijkste is dus om je te focussen op je website traffic en de SEO ranking. Als het eenmaal zo ver is en je website is er klaar voor om deels verhuurt te worden. Maak dan gewoon een heel simpel een reclame banner met de tekst: Uw advertentie hier? Al vanaf €30,00 per maand! (als voorbeeld). De tarieven voor een website advertentie bepaal je op basis van het aantal bezoekers.Natuurlijk speelt de branche ook een rol. Als je een medische of erotische website runt dan kun je al gauw €10 tot 1000 per dag vragen.

Geld verdienen met advertentie ruimte.

Op de volgende website kun je je vrijblijvend aanmelden om jou advertentieruimte te verhuren. Uiteraard is dit de best geselecteerde website. <link>

Interessante methodes om online geld te verdienen :