Geld verdienen met Instagram.

Geld verdienen met Instagram is een eenvoudige methode als je genoeg volgers hebt.
Tegenwoordig is Instagram voor de meeste niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is leuk om foto´s  van andere mensen te bekijken of om zelf foto´s te plaatsen.
Nog leuker is Instagram als je foto´s plaatst en er geld mee verdient! Geld verdienen met Instagram is echt mogelijk en als je dit goed doet kun je gemakkelijk €25,00 per dag verdienen dat is in een jaar dus €25,00 x 365(dagen) = €9.125,00 !!!
Dit is echt mogelijk, wij hebben zelf een aantal mensen in onze kringen die dagelijks tientallen euro’s verdienen.

Hoe kun je geld verdienen met Instagram?

Geld verdienen met Instagram is makkelijker dan het lijkt. In het begin heb je er alleen geduld voor nodig.
Allereerst heb je een Instagram account nodig met veel volgers. De eerste vraag die in je opkomt is natuurlijk

‘’Hoe kom ik aan veel volgers?”.

Volgers komen vanzelf wanneer je een interessante Instagram account hebt. In het begin moet je je vrienden natuurlijk wel om hulp vragen.

Creëer een Instagram account en post over iets waar veel mensen interesse in hebben bijvoorbeeld auto’s. Vanaf nu ga je op jacht naar mooie foto’s van bepaalde auto’s. Plaats deze foto’s op je account (let wel op auteursrechten).
Nadat je een aantal foto’s hebt gepost ga je proberen interesse op te wekken bij andere mensen.

Vraag je vrienden om hulp om je Instagram-account te promoten (reclame maken voor jouw Instagram account).
Tegenwoordig kun je eenvoudig een screenshot maken met bijna elke smartphone dus laat je vrienden een foto van jou account delen en laat ze er iets bijzetten bijvoorbeeld: Volg @Auto’s voor de nieuwste en snelste auto’s ( Het is maar een voorbeeld).

Daarnaast kun je SFS, S4S (shoutout for shout out) doen. Als je account interessant genoeg is zullen vanzelf je aantal volgers stijgen.

De pagina @Auto’s is nu als voorbeeld genoemd maar bedenk iets origineels waar nog geen of nauwelijks accounts van bestaan.

Als je het goed doet dan heb je voordat je het weet een succesvolle Instagram account. Met een groot aantal actieve volgers heb je een groot bereik en kun je aan de slag!
De vraag die nog steeds niet helemaal beantwoord is ‘’Hoe kun je geld verdienen met Instagram?’’ Nou het gaat als volgt: Als je een succesvolle account hebt dan zijn er veel mensen en bedrijven die mee willen liften op jou succes.
Bedrijven en particulieren willen reclame maken op jou pagina. De reguliere prijzen voor reclame liggen gemiddeld tussen de €5,00-€50,00 PER advertentie (accounts met 20k-500k volgers).

Vanaf nu ga je ‘’advertentie ruimte’’ om het zo maar te noemen verkopen/verhuren. Hoe duur je het maakt en voor hoelang je de advertentie laat staan dat ligt helemaal aan jou.
Wij raden aan om te beginnen met het minimale en dus €5,00 per advertentie te vragen, nu heb je maar 5 reclame campagnes per dag nodig om de €25,00 per dag te halen.

Als je veel moeite stopt in het promoten van je pagina dan komen de adverteerders vanzelf. Gaat dit een langere tijd goed en heb je onderhand meer volgers dan raden wij het aan om langzaam de prijs op te schroeven. Tel uit je winst! Stel je voor dat je €15,00 per advertentie vraagt en gemiddeld 3 lopende advertenties per dag hebt. Dan verdien jij dus eenvoudig €45,00 PER DAG! Dat betekend €16.425,00  PER JAAR EXTRA !!!

Geld verdienen met Instagram

Geld verdienen met Instagram in een stijgende lijn!

Let op! Als het zover is en je een goed lopende Instagram account hebt waar je veel geld mee verdient dan raden wij het aan om je in te schrijven bij de kamer van koophandel en belastingaangifte doet anders kun jij problemen krijgen dat je teveel verdient zonder daar belasting over te betalen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je Instagram account te verkopen voor een hoog bedrag maar met reclame campagnes verdien je op langere termijn meer. Een van onze werknemers heeft in het verleden ooit een Instagram account met +/-80,000 volgers voor €800,00 verkocht. De waarde van je Instagram account wordt mede bepaald door je actieve volgers. Tegenwoordig is het mogelijk om ‘’neppe volgers’’ te kopen maar daar heb je niks aan omdat deze niet jou foto’s ‘’leuk vinden’’ of eronder reageren. Instagram volgers kopen raden wij af!