Geld verdienen met Reddit

Wil je wat extra geld verdienen? Reddit kan helpen! In deze blog laten we je zien hoe je Reddit kunt gebruiken om geld te verdienen. We behandelen van alles, van het aanmaken en verkopen van een Reddit-account tot het verdienen van geld via Reddit. Dus of je nu net begint of op zoek bent naar extra manieren om geld te verdienen, deze blog heeft iets voor jou!

Wat is Reddit?

Reddit is op dit moment een van de grootste social media platforms ter wereld, en staat zelfs in de top 20 van meest bezochte sites ter wereld. Op Reddit kunnen gebruikers met elkaar, fotos video en plaatjes delen, dit kan allemaal anoniem, in tegenstelling tot Facebook en Twitter.

Bron: https://www.similarweb.com/top-websites/

Hoe verdien je geld met Reddit?

Geld verdienen met Reddit

Omdat Reddit een Socialmedia platform is zijn de mogelijkeheden eindeloos. Zo kan je bijvoorbeeld geld verdienen door het handelen van Cryptocurrency of door het voldoen van simpele klusjes. 

Een voorbeeld van een subreddit met kleine klusjes is R/Beermoney. Beermoney is opgericht voor studenten, door studenten, en focust zich op kleine taken die geld verdienen. Zoals het downloaden van apps, het invullen van enquetes of het deelnemen aan interviews. Deelnemers van dit Subreddit verdienen tientallen tot enkele honderden euro’s extra per maand 

Geld verdienen met het verkopen van je account

Een andere methode om geld te verdienen met Reddit is het verkopen van accounts. Een simpele zoek term in de zoekmachine zoals Buy Reddit account with High Karma levert al snel een aantal hits op, zoals bijvoorbeeld de site van Viralboost.io. De gemiddelde prijzen van de accounts die zij verkopen zit tussen de $30 en $500 dollar. Dit betekent dus dat je account potentieel veel geld waard is!

Tips voor het geld verdienen op Reddit

De meest cliche tip, Wees creatief. Geld verdienen is niet moeilijk maar verdient en out of the box denk methode. Reddit is daar het geschikte platform voor zoals je bijvoorbeeld kan zien op R/Beermoney. Verder is het belangrijk dat je jezelf altijd de vraag stelt: Is dit te mooi om waard te zijn? Als het antwoord ja is, dan is dat meestal ook zo. Het Internet (en dus ook Reddit) zweeft vol met malafide en oplichtings praktijken, kijk dus altijd goed waar je aan begint.