Geld verdienen met veilingen

Geld verdienen met veilingenGeld verdienen met een veiling daar heb je vast zeker wel eens iets over op televisie gezien? Om hiermee geld te verdienen is echt mogelijk en is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Met veilingen kun jij gemakkelijk tientallen tot duizenden euro’s per keer verdienen. Het komt er op neer dat jij jouw geld slim gaat investeren. En met de juiste investeringen ga jij veel winst behalen. Hoe en waar jij geld kunt verdienen met alle tips & trucs leren wij jou hier!Wat heb je nodig om te beginnen?

  • Geld (dit is nodig om te investeren).
  • Kennis (over de producten die je koopt denk aan de verkoop waarden etc.).
  • Geduld (Veilingen kunnen soms erg lang duren en soms gaan kavels er boven jouw max. te bestede bedrag uit).
  •  Eigen vervoer (Om naar kijkdagen te gaan en e.v.t gekochte kavels op te halen).

Hoe kun je geld verdienen met veilingen?

Geld verdienen met veilingen is eigenlijk heel erg simpel. Je gaat producten goedkoop inkopen en met winst verkopen.
Dagelijks worden er voor miljoenen euro’s aan spullen verkocht en natuurlijk kan ook jij daar een graatje in meepikken!Goud van een online veiling

Wij raden je aan om te beginnen met producten waar jij redelijk verstand van hebt, hier een aantal voorbeelden: Auto’s, laptops, telefoons, keukenbenodigdheden, horeca apparatuur en ga zo maar door.

Vaak is het ook mogelijk om een hele inventaris over te nemen denk aan: schoenenwinkels, restaurants, speelgoedwinkels je kan het zo gek niet bedenken. In deze complete inventarissen zit het grootte geld en kun je het meest in een keer mee verdienen maar toch raden wij je aan om klein te beginnen.

Voorbeeld

Een werknemer van ons beoefende toevallig een zelfverdedigingssport en was bekend met kickboks artikelen. Hij wist dat hij daar een markt voor had (sportscholen, vechtsport forums, marktplaats etc.) Toevallig zag hij op een online veiling een hele partij kickboks benodigdheden en wist ongeveer de winkelwaarde van deze partij.
Onze werknemer heeft deze partij voor +/- €190,00 weten te kopen en verkocht voor +€3000,00. Reken maar uit dat komt neer op circa €2810,00 winst! Om alles te verkopen heeft hij een kleine week over gedaan maar was hier gemiddeld 30 minuten per dag mee bezig. Dat is toch makkelijk verdiend?

Hij had de artikelen niet als partij doorverkocht maar per stuk. je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze in een keer als partij door te verkopen maar dan verdien je meestal wat minder. Partijen opkopen en los doorverkopen kost meestal wel wat tijd. Zorg daarom dat jij verschillende partijen op koopt zodat je ook verschillende doelgroepen hebt om ze aan te verkopen. Zo kun je eenvoudig op een dag meerdere klanten hebben die bij jou producten kopen.  Bekijk ook: Hoe je geld kunt verdienen met Marktplaats.

Welke veilingen zijn er?

Er zijn tegenwoordig veel veilingen beschikbaar waar jij veel geld mee kunt verdienen denk aan: Bedrijfsopruimingen, Faillissement veilingen, Deurwaardersveilingen.

Er zijn zowel online veilingen als ‘’live’’ veilingen om ze zo maar te noemen, de online veilingen zijn te volgen via internet en de live veilingen worden te plaatsen gehouden waar je echt fysiek moet bieden.

De bekendste veilingen op een rijtje.

Bij deze veilingen kun je je vrijblijvend aanmelden en meteen beginnen met bieden als je wilt!

Let wel op dat bij de meeste veilingen nog 16{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} opgeld en 21{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} btw boven op je geboden bedrag komt (dit is op de veilingen zelf aangegeven).

Tips & trucs te gebruiken bij veilingen.

  • Doe eerst marktonderzoek voordat je gaat bieden op bepaalde producten. Zoek goed uit wat de producten waard zijn en waarvoor je ze ongeveer kunt verkopen.
  • Bied niet hoger dan je wilt uitgeven! Wij weten dat bieden op veilingen voor adrenaline zorgt en dat sommige mensen graag willen winnen (Blijf niet bieden als ze boven jouw maximale bedrag zitten, je bied tenslotte om winst te maken!)
  • Houdt meerdere veilingen in de gaten. Zo heb je meer kans dat je kavels voorbij ziet komen waar jij gegarandeerd een markt voor hebt of verstand van hebt.
  • Onze voorkeur gaat uit naar live veilingen. Wij kiezen eerder voor een live veiling dan een online veiling omdat er bij live auctions meestal minder mensen aanwezig zijn dan bij een online veiling.

Ook interessant: Geld verdienen met Bitcoin.