Geld verdienen met Vloggen

Geld verdienen met vloggen is een steeds populairdere manier om je spaarpot goed te vullen en voor sommig vloggers zoals Kwebbelkop zelfs 1.2 miljoen in een jaar!

Niet alleen Kwebbelkop maar ook Enzo Knol, en rapper Boef verdienen hier honderden duizenden euro’s per jaar mee.Geld verdienen met vloggen.

Nou moet je er niet meteen van uitgaan dat je honderdduizenden euro’s of miljoenen gaat verdienen. Maar een paar honderd per maand is mooi meegenomen toch?

Natuurlijk kun jij uiteindelijk ook tonnen of miljoenen gaan verdienen maar je moet natuurlijk onder aan de ladder beginnen net zoals Kwebbelkop of Enzo knol.

Wij zullen jou op deze pagina leren wat vloggen precies is. Wij leren hoe je er geld mee kunt verdienen en geven de beste tips om succesvol te worden.Vloggen

Bijna iedere website of webshop heeft wel een blog. Vloggen is precies hetzelfde als bloggen maar dan in een video. Vloggen betekent ook wel Video-bloggen (Op video vastleggen wat jij in jouw dagelijks leven doet).

Hoe kun je geld verdienen met Vloggen?

Je kunt geld verdienen met vloggen als je veel kijkers (subscribers) op YouTube hebt.
Je verdient je geld door YouTube Advertenties (reclame). Je kent het wel, je wilt een YouTube filmpje kijken maar je moet eerst 15 seconde naar een reclame spot kijken. Met deze advertenties halen de vloggers o.a. hun inkomsten binnen.

Bekijk ook: Geld verdienen met YouTube.

Ook kun je geld verdienen door sponsoren, bijvoorbeeld bedrijven die jou financieel steunen in ruil voor reclame van een product in jouw vlog.

De beste tips om een succesvolle vlogger te worden.

  • Zorg ervoor dat je vlogs interessant  en uniek zijn.
  • Ben anders dan andere vloggers en probeer beter te zijn.
  • Maak zoveel mogelijk vlogs maar niet overdrijven.
  • Zorg ervoor dat je jouw vlogs een goede titel geeft.
  • Neem jouw vlogs op met een goede camera.
  • Zorg ervoor dat mensen abonneren op jouw kanaal.

Conclusie:

Vloggen voor commercieel doeleinde is in 2018 nog zeker interessant. Het internet wordt steeds populairder dus er is  meer kans om gezien te worden.
Vergeet niet dat YouTube in de top 3 van de meest bezochte websites staat dus waarom zou jij je slag niet slaan?

Met vloggen kun je veel geld verdienen en wij denken dat dit de komende jaren alleen maar meer gaat worden.