Geld verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTube is echt mogelijk! Er zijn genoeg mensen die succesvol zijn geworden dankzij YouTube. Duizenden mensen zijn er zelfs miljonair mee geworden.
Nou moet je er niet vanuit gaan dat je meteen miljonair gaat worden door filmpjes te uploaden. Het is zeker wel mogelijk maar dan moet je echt met een geniaal idee komen. Toch is veel geld verdienen met de juiste filmpjes niet zo moeilijk. Hoe jij veel kunt verdienen met YouTube leren wij jou hier!

Hoe kun je geld verdienen met YouTube?





Geld verdienen met YouTubeGeld verdienen met YouTube is zeer eenvoudig wanneer je een groot aantal subscribers hebt (mensen die je volgen op YouTube).

Nou denk je natuurlijk: Ik heb helemaal geen subscribers maar geef niet meteen op want opgevers worden niet rijk! Elke grote kanaal is net als jij onderaan de ladder begonnen. Het is nooit te laat om te beginnen met je eigen kanaal, begin dus snel!

Het eerste waar je goed over na moet denken is:

Hoe kom ik aan subscribers?

Vanaf nou moet je goed gaan nadenken waarover je filmpjes gaat maken die mensen graag willen zien.
Ga nou niet radicaal beginnen met filmpjes schieten en uploaden. Bekijk eerst alle andere succesvolle YouTube accounts en leer begrijpen waarom mensen naar deze filmpjes kijken.

Meestal worden deze filmpjes goed bekeken omdat ze zorgen voor entertainment. In de meeste filmpjes worden dingen gedaan zoals ongewone dingen of bijvoorbeeld hulp bieden aan mensen die het echt nodig hebben.
Als je inmiddels een origineel idee hebt zet dan de reclame bij je filmpje aan. Want met je views ga jij je geld verdienen.

Hoe werkt het

Je verdient natuurlijk niet meteen als je een filmpje upload. Om er iets mee te verdienen heb je views nodig. Je hebt mensen nodig die je filmpjes bekijken. Als jij vind dat je genoeg views krijgt op je filmpjes dan kun je reclame aanzetten. Met reclame in je filmpjes ga jij uiteindelijk inkomsten genereren.

Hoe zet je reclame aan op Youtube?

Een veel voorkomende vraag van mensen die hier recent mee bezig zijn. Wij verwijzen je voor deze vraag door naar de officiële website van Google. Bekijk hier: Hoe je reclame aan kunt zetten op Youtube

Voorbeelden

Pranksters: Tegenwoordig zijn er erg veel pranksters (grappen makers). Ze houden mensen in de maling of halen ongewone grappen uit. Kijk bijvoorbeeld naar VitalyzdTV  een bekende pranker. Die rijdt momenteel denk ik in een Lamborghini met z’n zonnebril op. Dit heeft hij grotendeels verdient met zijn filmpjes.

Reviews:  De filmpjes waar ze een review geven over bepaalde producten zijn niet meer te missen. Vooral voor de aanschaf van dure producten maken veel mensen gebruik van deze filmpjes. Bijna iedereen wilt weten of het product dat ze willen kopen echt het geld waard is.
Bij dit soort filmpjes moet je denken aan reviews over nieuwe smartphones, spelcomputers ect.

Zo zijn er nog duizenden andere filmpjes die interesse bij mensen op wekken en veel bekeken worden. Nu is het jouw taak om iets origineels te bedenken.

Voordelen:

  • Zeer eenvoudig.
  • geen budget nodig.
  • Geschikt voor iedere leeftijd.

Nadelen:

  • Veel gebruikte methode.
  • Moeilijk om iets origineels te verzinnen.
  • Veel concurrentie.

Bekijk ook: Geld verdienen met vloggen