Investeren in cannabis

Investeren of beleggen in cannabis, wiet of medicinale marihuana, je hoort er steeds meer over. Dit is niet zonder redenen, de cannabis markt heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is nog lang niet klaar!

Er zijn talloze investeerders die er erg vroeg bij waren met het investeren in cannabis, deze hebben nu al een rendement van 500 – 1000{b866f86ae28e807405ff461f0b3bed4232735543914c9779261852fa0be5d002} gehaald. Dit is erg veel in een zo’n korte periode. Onze verwachtingen liggen nog veel hoger, de mogelijkheden met het groene goud (cannabis) zijn geweldig. Niet alleen voor met maken van medicijnen (medicinale wiet). Ook zijn de vezels uitermate geschikt voor bouwstenen, brandstof, textiel etc.

Wij verwachten dat eerst de medicinale sector in de loop der jaren zich stevig zal ontwikkelen. Het beleggen in cannabis wordt gedaan door steeds meer grote bedrijven, dit omdat het steeds meer gelegaliseerd wordt in verschillende landen.

Hoe kun je geld verdienen met het investeren in cannabis (wiet)?

Er zijn verschillende manieren hoe jij geld kunt verdienen met het investeren in cannabis. Hierbij moet je denken aan een lange termijn of een korte termijn investering.

Bij een lange termijn investering moet je veel geduld hebben zelfs enkele jaren. Bij een korte termijn investering kun je in een korte tijd extreem veel geld verdienen, dan hebben wij het over het speculeren en het gebruik maken van hefbomen .

TIP: Probeer eerst een GRATIS demo account en oefen met nep-geld.
Klik hier om een gratis demo account te openen >


Hierbij hebben we het over CFD’s, let wel op dat dit niet zonder risico’s is. Je kunt er veel geld mee verdienen maar ook veel mee verliezen. Zorg ervoor dat je verstandig investeert en dat je geen geld investeert dat je niet kunt missen.

De verwachtingen van cannabis aandelen

Groei van de cannabis markt.

Afbeelding bron: Beursbrink

Er zijn hoge verwachtingen van de cannabis markt. Als je kijkt naar de afgelopen jaren dan kun je zien dat de markt sterk is ontwikkeld en dat de wiet aandelen een flink rendement hebben gehaald in de afgelopen jaren. Als je kijkt naar de afgelopen jaren dan kan er een schatting gemaakt worden naar wat er gaat gebeuren op de markt. Het wordt in ieder geval op steeds meer plaatsen gelegaliseerd. Hoe meer het gelegaliseerd wordt, hoe meer bedrijven erin investeren en mee gaan werken, hoe groter de vraag en hoe hoger de prijs zal worden!